Αννίτα Άννα Ας

Αννίτα Άννα Ας

Η Άννα Αννίτα Ας γεννήθηκε στον   Βόσπορο της Κωνσταντινούπολης.  Είναι  παντρεμένη με τον Ιωάννη Κροκιδά,  πτυχιούχο  Οικονομικών   επιστημών.

Είναι  απόφοιτος του Ζαππείου Παρθεναγωγείου και διπλωματούχος ξεναγός της σχολής   ξεναγών Κωνσταντινουπόλεως.

Ομιλεί  απταίστως  την  τουρκική   γλώσσα,  όπως  επίσης  ομιλεί  την   αγγλική   και  γαλλική γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο. Επίσης χειρίζεται  κομπιούτερ και έχει  αναγνωρισμένο   πτυχίο.

Έχει συνεργασθεί και συνεχίζει να συνεργάζεται και μέχρι  σήμερα με διάφορα τουριστικά   γραφεία τόσο στον ελληνικό όσο  και στον τουρκικό χώρο.

Ζει περί τα είκοσι χρόνια στον Δήμο μας.

Αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά του Δήμου, στο πλευρό του Νίκου Τσαμπαρλή και να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην καθημερινότητά μας, κυρίως στον τομέα της καθαριότητας.

Έχει  όνειρα και φιλοδοξίες για  την ανάπτυξη  των ΚΑΠΗ και των βρεφονηπιακών σταθμών, καθότι έχει ευαισθησίες τόσο για την παιδική  όσο και για την Τρίτη ηλικία.

Όραμά της η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου του Δήμου μας καθώς και της Μαρίνας, με στόχο την ανάδειξη και προβολή του Δήμου Αλίμου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 694 49 81 144