Γιώργος Μανιουδάκης

Γιώργος Μανιουδάκης

Ο Γεώργιος Μανιουδάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και από το 1996 διαμένει στον Άλιμο.

Εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων απ’ όπου και αποφοίτησε ως Ανθυπολοχαγός Διαβιβάσεων.

Υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες του Ελληνικού Στρατού σ’ όλη την επικράτεια, διοίκησε Μονάδες, υπηρέτησε ως επιτελής σε εθνικούς σχηματισμούς,  καθώς και σε συμμαχικά στρατηγεία στο εξωτερικό και στην Κύπρο. Διοίκησε την VIη Μεραρχία, Διετέλεσε κλαδάρχης του ΓΕΕΘΑ, και   η τελευταία του θέση ως ανώτατος Αξιωματικός ήταν,  Επιτελάρχης στο στρατηγείο της Σμύρνης στην Τουρκία.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, της Σχολής Εθνικής Άμυνας, της Σχολής Αεροπορίας  Στρατού (πιλότος στρτ αεροσκαφών),Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός μηχανικός, ομιλεί την Αγγλική γλώσσα και συνεννοείται άριστα στην Ιταλική.

Αποστρατεύτηκε  ως Αντιστράτηγος.

Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Ντόγαρη  και έχει δύο αγόρια.

Από το 2002 εργάζεται ως σύμβουλος Διοικήσεως σε  μεγάλο Ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο.

Από το 2001 έχει εμπλακεί με τα τοπικά θέματα του παλαιού Άλιμου είναι από τότε μέλος του Περιβαλλοντικού  & Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος΄΄, και πρόεδρος του συλλόγου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην προσπάθεια διατήρησης των περιβαλλοντικών και υγιεινών συνθηκών διαβίωσης της περιοχής δράσεως του συλλόγου, αλλά και όλου του Δήμου μας γενικότερα. Πιστεύει  ότι κατοικούμε στο καλλίτερο κομμάτι της Αττικής και πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε και αναβαθμίσουμε το Δήμο μας, με συνεχή συλλογική προσπάθεια και συνεργασία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Κοιμήσεως Θεοτόκου 4, Άλιμος

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 697 40 92 966