Γιώργος Πλακογιαννάκης

Γιώργος Πλακογιαννάκης

Κατάγομαι από την Ιεράπετρα Κρήτης αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια κατοικώ στον Άλιμο και έχω υπηρετήσει ως θεράπων και ελεγκτής ιατρός στη τοπική μονάδα υγείας του ΕΟΠΥΥ στον Άλιμο, με την ειδικότητα του Καρδιολόγου, προφέροντας καθημερινώς τις υπηρεσίες μου στους συνδημότες μου.

Από μικρός είχα έρθει σε επαφή με την Ιατρική λόγω λανθασμένης διάγνωσης των ιατρών εκείνης της περιόδου, διαβεβαιώνοντας τους γονείς μου ότι ο καρκίνος που είχα στον λαιμό ήταν θανατηφόρος. Φυσικά με την πάροδο του χρόνου και μέσα από παρατεταμένες παραμονές στα νοσοκομεία ούτε καρκίνος υπήρξε ούτε θάνατος, αλλά αυτό που έμεινε ήταν το μικρόβιο της Ιατρικής.

Σε ηλικία 5 ετών είχα ήδη ξεκάθαρα στο μυαλό μου τι ήταν αυτό που ήθελα. Να βοηθάω τους ανθρώπους!
Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα τελειώνοντας την ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Βουκουρεστίου το 1986 με μετεκπαίδευση στην Παιδιατρική καρδιολογία.
Ακολουθεί η ειδικότητα της Καρδιολογίας το1997 στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών, συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες και στις επιστημονικές εξελίξεις της κλινικής μου.

Από το 1997 έχω δραστηριοποιηθεί και στον ιδιωτικό τομέα έχοντας στην οδό Μασσαλίας 16 το Καρδιολογικό Διαγνωστικό Κέντρο Κολωνακίου.

Τα τελευταία δέκα χρόνια προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες στην ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στην όποια πιστεύουμε ότι εθελοντισμός είναι η σοφή διαχείριση του περισσεύματος της ψυχής, είναι ο δείκτης του πολιτισμού μας και ότι αποτελεί μια από τις βασικές ανθρώπινες άξιες.

Άγονη γραμμή όπως την αποκαλούν κάποιοι, πλούτο της χώρας μας όπως την αποκαλούμε εμείς περιλαμβάνοντας όλα τα νησιά του βόρειου ανατολικού αιγαίου (Πληροφορίες στο www.omadaaigaiou.gr).

Η βοήθεια και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι για μένα τρόπος ζωής και βασική αδιαπραγμάτευτη ανθρώπινη αξία.

Από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα αγωνιστώ για την επαναλειτουργία των δημοτικών ιατρείων υπό την αιγίδα των ΚΕΠ Υγείας, με στόχο τη συνεχή και δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δημότες μας, αλλά και για έναν Άλιμο καθαρό και υγιή.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Αγ. Διονυσίου 2Α, Άλιμος 17455

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 694 42 96 576

Ιστοσελίδα: www.gplakogiannakis.gr