Δήμητρα Ευσταθίου

Δήμητρα Ευσταθίου

Γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω στον Άλιμο. Είμαι παντρεμένη και μητέρα εντός αγοριού που ασχολείται με την παιδαγωγική σε άτομα με ειδικές ανάγκες από το 2004.

Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής γλώσσας.

Έχω επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα τεχνικής υποστήριξης – μεταποίησης – τυποποίησης και διακίνησης προϊόντων διατροφής με πιστοποίησης κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων από ΕΦΕΤ.

Διετέλεσα για πολλά χρόνια μάνατζερ επιχειρήσεων στις επισκευές πλοίων, όπως «ΗΛΕΚΤΡΟΕΛΛΑΣ», «ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ», “REFERHELLAS” και συνεχίζω έως σήμερα με την MARFIMARINE(διαχείριση σκαφών, τεχνική υποστήριξη και καθαρισμό σκαφών και κτηρίων).

Ανέκαθεν το πάθος μου ήταν η ενασχόλησή μου με τα κοινά, για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Για το λόγο αυτό έχω και παλαιότερα ασχοληθεί επί Δημαρχίας Αβραμόπουλου στον Δήμο Αθηναίων.

Επιθυμώ την αναβάθμιση του Δήμου μας, ώστε μια μέρα με σταθερά βήματα να γίνει πρότυπο όλων.

Στηρίζοντας για Δήμαρχο Αλίμου τον Νίκο Τσαμπαρλή, έναν άνθρωπο ικανό, έμπειρο και έντιμο, θα καταφέρουμε να προσφέρουμε στον Δήμο μας: ανανέωση, καθαριότητα, αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, αναβάθμιση των ΚΑΠΗ, τουριστική ανάπτυξη και αναβάθμιση όλου του παράκτιου μετώπου και της μαρίνας μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Λ. Αλίμου 28, Άλιμος 17455

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 694 50 56 197

Σταθερό: 210 98 38 611