Δημήτρης Ζήσης

Δημήτρης Ζήσης

Μεγάλωσα  στον Άλιμο και το Π. Φάληρο και είμαι πτυχιούχος Χημικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχω συμμετάσχει σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια τα οποία αφορούν στην υγεία και το περιβάλλον. Συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Λονδίνο (The City Univercity  - MPhil) αποκόμισα μεγάλη εμπειρία όχι μόνο επιστημονική αλλά και πολιτιστική. Το επιστημονικό μου ενδιαφέρον αφορούσε πάντα στην επιστήμη μου, με εφαρμογές στο χώρο της υγείας και με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ανθρώπινης διαβίωσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, με νέα επιστημονικά ευρήματα.

Έχω εργαστεί στον χώρο των φαρμάκων και στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος». Σήμερα εργάζομαι στο Νοσοκομείο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» στον εργαστηριακό τομέα.

Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.

Αποφάσισα να συμμετάσχω ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις δημοτικές εκλογές, διότι πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Ο Νίκος Τσαμπαρλής είναι ένα άτομο με ήθος, παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα. Η πολύχρονη εμπειρία του με τα προβλήματα του Δήμου μας θα έχει σαν αποτέλεσμα την ταχεία διεκπεραίωση αυτών και τη βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Το όραμά του είναι ο Δήμος του Αλίμου  να αγκαλιάσει όλους τους δημότες του και να έρθει κοντά στη λύση όλων των προβλημάτων τους. Είναι απόλυτα ειλικρινής, δεσμεύεται με ότι υπόσχεται και δεν ξεχνά ποτέ τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, η αποχή από τις εκλογές δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ικανό, έμπειρο, έντιμο με καθαρά οράματα και με χρηστή διοίκηση.

Σας καλώ όλους να ψηφίσετε ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διότι ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ το αξίζει και εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο τουλάχιστον για τα παιδιά μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Κινητό: 697 76 63 183