Δημήτρης Κυριακόπουλος

Δημήτρης Κυριακόπουλος

Γεννήθηκε το 1977 στον Άλιμο, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και πραγματοποίησε τις εγκύκλιες σπουδές του. Ασχολήθηκε με επιτυχία με τον αθλητισμό από το 1983 έως το 1993 συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης και έλαβε προσκλήσεις από τα κλιμάκια της Εθνικής.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου του Ιασίου το 2000. Επιστημονικός στόχος του η δια βίου εκπαίδευση παρακολουθώντας οδοντοστοματολογικές έρευνες και σεμινάρια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων. Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Διατηρεί οδοντιατρείο από το 2007 στην Λ. Ιωνίας 103 στον Άλιμο.

Η υγεία και ο αθλητισμός είναι οι τομείς στους οποίους επιθυμεί να αναπτύξει δραστηριότητα με τη συμμετοχή του στα κοινά.

Το πρόβλημα της υγείας, ιδιαίτερα μετά το κλείσιμο των Ιατρείων του ΙΚΑ, δημιουργεί επιτακτική την ανάγκη σύστασης  Κέντρων Υγείας για την εξυπηρέτηση ασφαλισμένων και ανασφάλιστων πολιτών. Ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης υπενθυμίζει τις κόρες του Ασκληπιού την Υγεία και την Πρόνοια και την βασική αρχή του «καλύτερο το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν»

Τα έργα υποδομής είναι απολύτως απαραίτητα για την άθληση των νέων και γενικότερα την ανάπτυξη του αθλητισμού. Δεν είναι δυνατόν το Δημοτικό Κολυμβητήριο να λειτουργεί μόνον τους θερινούς μήνες. Το Κλειστό Γυμναστήριο του Άνω Καλαμακίου χρειάζεται αναβάθμιση, μετά τα τόσα χρόνια λειτουργίας, για να ανέβει επίπεδο, ενώ η κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κάτω Καλαμάκι πρέπει να είναι πρώτος στόχος, και για να αποσυμφορηθεί το ήδη υπερφορτωμένο Άνω Καλαμακίου και να δημιουργηθεί ένας δεύτερος πόλος έλξης της νεολαίας του Αλίμου. Το γήπεδο των Τραχώνων έχει τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης προς όφελος της πολύ δυναμικής ομάδας του.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Λ. Ιωνίας 103, Άλιμος

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 210 99 35 652

Κινητό: 694 85 97 236