Ελένη Ρέντζου Κατουφοπούλου

Ελένη Ρέντζου Κατουφοπούλου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άλιμο όπου ζω μέχρι σήμερα. Κατάγομαι από την Αχαΐα (Αίγιο, Σελιανίτικα).

Είμαι κόρη του Επίτιμου Αντιδημάρχου και για πολλές τετραετίες δημοτικού συμβούλου Θεοφάνη Κατουφόπουλου και της Ευφροσύνης Πρίνου.

Τελείωσα το Λύκειο και διορίστηκα στο Υπουργείο Παιδείας (Ο.Σ.Κ.) από όπου και παραιτήθηκα όταν αποφάσισα να ακολουθήσω τον σύζυγό μου στην επαρχία όπου υπηρετούσε.

Είμαι παντρεμένη με τον Ευστράτιο Ρέντζο, κυβερνήτη στην αεροπορική εταιρεία Aegean airlines και απόστρατο Αντισμήναρχο (Ι) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έχω δύο παιδιά, την Άννυ Βιολόγο που εργάζεται στα φαρμακευτικά εργαστήρια Cana Α.Ε. στο τμήμα Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και τον Νικόλα συγκυβερνήτη στην Aegean Airlines και φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας).

Ιδρυτικό μέλος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Άνω Καλαμακίου και αργότερα μέλος της τοπικής της Ν.Δ.

Αντιπρόεδρος του 3ου Παιδικού Σταθμού Αλίμου τη διετία 2003-04.

Γραμματέας του Πολιτιστικού Κέντρου (2003-04), και μέλος του Δ.Σ. (2005-06).

Υπεύθυνη του τμήματος κλασσικού, μοντέρνου χορού και Latin του Θ.Π.Ο.Δ.Α.

Μέλος Δ.Σ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Από την μέχρι σήμερα ενασχόλησή μου με τα κοινά έχω ξεχωρίσει τον Νίκο Τσαμπαρλή για τις ικανότητές του, τη συνέπεια και τη διάθεσή του να προσφέρει στον Δήμο μας.

Συστρατεύομαι μαζί του και τον στηρίζω στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Νοιάζεται και αγαπάει πραγματικά τον Άλιμο, πέρα από κομματικές ταμπέλες και είναι ικανός να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις για τον πολιτισμό, τη νεολαία και την τρίτη ηλικία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, Άλιμος 17456

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 697 38 89 364