Ζωή Βασιλάκη

Ζωή Βασιλάκη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, και από το 1991 ο Άλιμος έγινε ο τόπος που επέλεξα με τον σύζυγό μου Βασίλειο Καράμπαμπα να μεγαλώσουμε τα δύο μας παιδιά.

Για 8 χρόνια διετέλεσα πρόεδρος και αντιπρόεδρος του 1ου δημοτικού σχολείου Αλίμου και βλέποντας πως και η πιο μικρή πρωτοβουλία αποδίδει και μπορεί να βελτιώσει τον τόπο μας αποφάσισα να διευρύνω την δράση μου. Έτσι ως μέλος του Πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού Αλίμου αλλά και του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Εκτελωνιστών  Αλίμου έβαλα ως στόχο να ενισχύσω και να κάνω πιο προσιτές τις πολιτιστικές δραστηριότητες του δήμου μας. Ακόμα και στην δύσκολη περίοδο που περνάμε, η ενασχόληση με τον ελληνικό πολιτισμό, τον χορό όπως και τις αθλητικές δραστηριότητες ενισχύει την ψυχολογία, κτίζει την προσωπικότητα των παιδιών μας και τη δική μας και βοηθάει να βρούμε διέξοδο στους καθημερινούς μας προβληματισμούς.

Με αυτές τις αρχές, μαζί με το  σύζυγό μου, μεγαλώσαμε και βοηθήσαμε να επιτύχουν οι δύο μας γιοι. Ο Παναγιώτης είναι ερευνητής και εκπαιδευτικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποψήφιος διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και ο Απόστολος ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο του στην Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και να συνεχίσει στην μεταπτυχιακή του ειδίκευση.

Ο Άλιμος είναι το σπίτι μας και μέσα από την θέση του δημοτικού συμβούλου θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω στην αναβάθμιση του τόπου μας κάνοντας την φωνή σας πραγματικότητα. 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 6972995577