Ζωϊτσάκου Μαρία

Ζωϊτσάκου Μαρία

Ονομάζομαι Μαρία Ζωϊτσάκου.  Είμαι υπάλληλος στις Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον όμορφο Άλιμο. Αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και να βοηθήσω με τη συμμετοχή μου στην κίνηση και στην προσπάθεια που αποφάσισε να κάνει ο Νίκος Τσαμπαρλής  στο Δήμο Αλίμου, ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου.

Του δικού μας όμορφου Αλίμου.

Ευαίσθητη στις τρυφερές ηλικίες, στις λίγο μεγαλύτερες καθώς και στην τρίτη ηλικία.

Φαντάζομαι λοιπόν και εγώ έναν άλλο, διαφορετικό Δήμο.
Έναν Δήμο καθαρό, γεμάτο ζωή, φώτα, φωνές παιδιών, παιδικές χαρές, χώρους όπου αυτά τα τρυφερά πλασματάκια θα μπορέσουν να συμπληρώσουν με ασφάλεια γνώσεις και εφόδια για το μέλλον τους.

Να κοινωνικοποιηθούν, να διαβάσουν, να μάθουν παίζοντας.

Να είναι εποικοδομητικό και χρήσιμο κάθε λεπτό της ζωής τους.

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ " λοιπόν,  μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι ο κάθε ένας από εμάς, έτσι ώστε να είναι μεγάλο το οικοδόμημά μας αργότερα.

Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, και ανθρωπιάς μια με γνώμονα το τοπικό συμφέρον, ζητώ την ψήφο σας, δηλώνοντας έτοιμη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να διαθέσω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες των συμπολιτών μου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 690 91 21 469