Ιωάννης Γαρμπής

Ιωάννης Γαρμπής

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του  1985 στον  Άλιμο οπού μεγάλωσα και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι γιός του Διονύση Γαρμπή και της Μαρίας  Ορφανουδάκη. Η οικογένεια μου ανήκει στο δήμο από το 1953. Έχω τρία αδέλφια, την Ελένη τον Χρήστο και τη Μαρουσώ.

Φοίτησα στο 1Ο  γυμνάσιο και στο 4Ο λύκειο Αλίμου και στην συνέχεια ακολούθησα σε δημόσιο ΙΕΚ την ειδικότητα του τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ακολούθησε η στρατιωτική μου θητεία.

Σήμερα εργάζομαι  σε χώρο εστίασης μαζί με τα δύο μου αδέλφια. Είμαι παντρεμένος  με την  Μαρίνα Σιαδήμα και έχουμε αποκτήσει  μια κόρη την Μαρία.

Από τα μαθητικά μου χρόνια είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά. Στο Δήμο μας είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό διότι    η πόλη μας πλήττεται από εγκατάλειψη και αδιαφορία  ενώ θα έπρεπε να αποτελεί ένα στολίδι των νοτίων προαστίων.

Ως  εκ τούτου συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον συνδυασμό  Άλιμος Όλοι Μαζί με επικεφαλής τον Νίκο Τσαμπαρλή διότι πιστεύω ότι είναι ο μόνος  που έχει το ήθος την γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 697 54 60 864