Κλεοπάτρα Μπακαλίδου (Κλαίρη)

Κλεοπάτρα Μπακαλίδου (Κλαίρη)

Ζω στον Άλιμο από το 1967. Σπούδασα πολιτικός μηχανικός και είμαι μητέρα της Μαριάντας και της Έλενας. Εργάζομαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας με κύριο αντικείμενο θέματα Πολεοδομίας και Χωροταξίας.

Ο Άλιμος του 1967 ήταν  ένα    μαγεμένο  παραλιακό προάστιο   που  αν υπήρχε όραμα  θα είχε διατηρήσει το χαρακτήρα του και δεν θα είχε μεταλλαχθεί σε ένα «άχρωμο» Δήμο . Την περίοδο που η Αθήνα παραδόθηκε στα χέρια της αντιπαροχής,  η λειτουργία του αεροδρόμιου με την επιβολή του  περιορισμού του  ύψους,  «προστάτευσε»  τον  Άλιμο. Και όταν η μεταγενέστερη  Αθήνα προσπαθούσε «να μαζέψει» τις συνέπειες της αντιπαροχής, η  Δημοτική Αρχή μη λαμβάνοντας  καμιά μέριμνα για το περιβάλλον,  προχώρησε σε μια άναρχη και χωρίς υποδομές  ανάπτυξη του τόπου μας. Έτσι η  αγάπη μου για τον τόπο μας , με οδήγησε εδώ και οκτώ χρόνια στον αγώνα που κάναμε πλήθος δημοτών για την αποτροπή της οικοπεδοποίησης του  λόφου Πανί και τη  διασφάλιση του μεγαλύτερου πυρήνα πρασίνου στον Άλιμο.

Σε μια κρίσιμη περίοδο  για τον  τόπος μας όπου  η ποιότητα της ζωής μας είναι ακόμη πιο σημαντική και  οι ανατροπές  μπορεί να είναι ραγδαίες ,  απαιτείται όραμα,  εγρήγορση και γνώση. Γνωρίζοντας ότι  η  τοπική αυτοδιοίκηση θα διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις του  Δήμου μας,  θα ήθελα   με γνώμονα  τη γνώση και την αγάπη για τον τόπο μου,  να δοκιμάσω    ένα πιο δύσκολο και επιτελικό ρόλο, αυτό του Δημοτικού Συμβούλου επιλέγοντας το συνδυασμό  Άλιμος όλοι μαζί  δίπλα στον Νίκο Τσαμπαρλή

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Γρανικού 27, 174 56 Άλιμος

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 694 24 96 103

Σταθερό: 210 98 11 372