Μιχάλης Λάζαρης

Μιχάλης ΛάζαρηςΕίμαι Απόστρατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος. Πατέρας πέντε παιδιών που απέκτησα με την σύζυγό του Μακρίνα Παύλου από την Ικαρία. Διετέλεσα πρώτος αιρετός γραμματέας του Πυροσβεστικού Σώματος, μέλος της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών και συνεργάτης της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος. Είμαι μέλος της παιδικής στέγης «Αγ. Πολύκαρπος» και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του φιλανθρωπικού –πολιτιστικού Περιβαντολογικού συλλόγου «Οι φίλοι της Νέας Σμύρνης» που υπηρέτησα ως Γραμματέας. Διαμένω οικογενειακώς στον Άλιμο.

Θεωρώ δεδομένη την αγάπη  όλων μας- των δημοτών και φυσικά των συνυποψηφίων μου, απο όποιο συνδυασμό κι αν προέρχονται- για την πόλη μας, τον Άλιμο.

Γνωρίζοντας τον επικεφαλής του συνδυασμού «Άλιμος Όλοι Μαζί», Νίκο Τσαμπαρλή- εναν αξιόλογο άνθρωπο και επιστήμονα- αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια του για την ανατροπή των κακώς κειμένων και την υποστήριξη των θεσμικών υποδομών στους παρακάτω τομείς: Κοινωνικής Μέριμνας, Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Στρατευμένος όλη μου τη ζωή στην υπηρεσία της Πατρίδας μου και του πολίτη, θέλω να συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις, την ενεργητικότητα μου και αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μου να προσφέρω στην πόλη μας, την πόλη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.

Στόχος μας, ο Άλιμος να γίνει το στολίδι του Σαρωνικού που θα τον χαιρόμαστε εμείς, τα παιδιά μας, οι επισκέπτες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 694 70 29 267  &  694 48 80 571