Σοφία Ηλιαδάκη (Σόνια)

Σοφία Ηλιαδάκη (Σόνια)

Γεννήθηκα το 1973 στον Άλιμο από γονείς Μικρασιάτες και το 1991 αποφοίτησα από το Θουκυδίδειο Λύκειο Αλίμου.  Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάστηκα την περίοδο 1992-2000 στις «Επιχειρήσεις Α.Αργυρίου» (Εκδοτική, Ασφαλιστική, Μεταφορική) ως Ιδιαιτέρα Γραμματεύς του Πολιτικού Γραφείου τ.Δημάρχου Αλίμου (1994-1998) κ.Αργύρη Αργυρίου.

Είμαι πτυχιούχος του Αγγλόφωνου Τμήματος Marketing & Public Relations του St.George Commercial College, κατέχω  μεταπτυχιακό  Diploma in Sales Management από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης “Marketing & Communication Management” του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2000 έως σήμερα, εργάζομαι στο χώρο της Υγείας και της Φαρμακευτικής, ως στέλεχος Marketing Φαρμακευτικών Εταιρειών, με εξειδίκευση στον τομέα της Γυναικολογίας και της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής. 2000 – 2011: Faran Laboratories S.A., Product Manager, 2011 – 2012: Target Pharma, Group Product Manager, 2012 έως σήμερα: Viofar Pharmaceutical & Cosmetical Laboratories: Sales & Marketing Manager.

Παράλληλα, από το 2009 έως σήμερα, πραγματοποιώ διαλέξεις ως διδάσκουσα στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  στην Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» «Παθολογία της Κύησης».

Είμαι πρώην αθλήτρια υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Αρίων Γλυφάδας καθώς και της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Tang Soo Do.

Είμαι μέλος της ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών (Hellenic Federation of Medical Advisers).

Έχω μια εννιάχρονη κόρη.

Η μακροχρόνια προσφορά του Νίκου Τσαμπαρλή στα κοινά του Δήμου μας, σε συνδυασμό με τις ικανότητές του και την ισχυρή του θέληση, αποτέλεσαν για εμένα κίνητρο να μετέχω στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Άλιμο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">