Χαράλαμπος Καραβέλλας

Χαράλαμπος Καραβέλλας

Γεννήθηκα στο Κατάκολο Ηλείας και μεγάλωσα στην Αθήνα στην περιοχή του Αλίμου. Έχω σπουδάσει σε τεχνική σχολή "Ύπαρχος".

Ασχολήθηκα με επιχειρηματικές δραστηριότητες ενώ επί 15 έτη παράλληλα δραστηριοποιούμαι στο χώρο της Αλιείας από την θέση του Πρόεδρου Αλιέων.

Είμαι παντρεμένος, έχω δύο κόρες και τρία εγγόνια που διαμένουν στον Άλιμο.

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Άλιμος όλοι μαζί" και να συστρατευτώ με τον επικεφαλής Νίκο Τσαμπαρλή είναι συνειδητή και πηγάζει κυρίως από την προσωπική μου άποψη και την εκτίμηση στο πρόσωπό του. Πιστεύω πως σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβει την τοπική αυτοδιοίκηση ο Νίκος Τσαμπαρλής, ο οποίος πονάει κι αγαπάει την πόλη του όσο κανένας άλλος.

Είμαι ολόψυχα μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις διότι πιστεύω σε αυτόν και μελετώντας το πρόγραμμά του βλέπω ότι τον χαρακτηρίζει μεγάλη ευαισθησία να βοηθήσει τους δημότες και να εκσυγχρονίσει την πόλη μας.

Αποδέχτηκα τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του με αγάπη και συγκίνηση και θα υπηρετήσω το όραμά του μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις. 

Νιώθω περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να προσφέρω με τις εμπειρίες μου το καλύτερο για την πόλη μου “τον Άλιμο” όπου μεγάλωσα τα παιδιά μου και που σήμερα μεγαλώνουν τα εγγόνια μου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 81 & Στρ. Σαράφη 5, 17455 Άλιμος

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 693 27 38 693

Σταθερό: 213 02 59 725