Άρθρα

Τσάγκαρης Αναστάσιος (Σάκης) - Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου

Αναστάσιος Τσάγκαρης

Γεννήθηκα στον Άλιμο το 1971. Τελείωσα το Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα. Έχω εργαστεί στο Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (Ε.Ι.Α.Α.). Ως φυσικοθεραπευτής εργάστηκα στην ομάδα κολύμβησης του Ηλυσιακού για πέντε χρόνια και στην ομάδα μπάσκετ του Έσπερου για τρία χρόνια.

 

 

 


Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο δικό μου φυσικοθεραπευτήριο στον Άλιμο στο Άνω Καλαμάκι και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε όλα τα τμήματα του Α.Ο. Τραχώνων. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Αρκάδων «Ο Πάνας».

Έχω διατελέσει μέλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλίμου.

Κατά τη θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Νίκου Τσαμπαρλή διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, την περίοδο 2010-2012, ενώ από το 2012 έως και σήμερα είμαι μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και γραμματέας στην Επιτροπή Αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου.

Καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας μου στάθηκα δίπλα στα προβλήματα του κάθε δημότη, παλεύοντας με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Άλιμο, χωρίς να αφήσω μικροπολιτικές σκοπιμότητες να μ’ αποσπάσουν από το στόχο μου που ήταν, είναι και θα είναι το καλό του Αλίμου.

Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Μαγγίνα και έχω δύο παιδιά.

Τσάγκαρης Αναστάσιος (Σάκης)
Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου
ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Διεύθυνση: Κουμουνδούρου 39, Άλιμος 17456

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 210 99 35 608

Κινητό: 694 59 93 530