Άρθρα

Ευτυχία (Έφη) Παπαδήμα "Έχουμε την ευκαιρία στις δημοτικές εκλογές να αλλάξουμε την εικόνα στον τόπο μας"

Ευτυχία (Έφη) Παπαδήμα

Φίλες και φίλοι,
Ζω και δραστηριοποιούμαι στον Άλιμο εδώ και πολλά χρόνια. Έως το 2000 με τον αείμνηστο σύζυγό μου Χρήστο Παπαδήμα λειτουργούσαμε το φροντιστήριο "Χρήστος Παπαδήμας - Θουκυδίδειο" επί της οδού Θουκυδίδου.

 

 

 


Συγχρόνως, διατηρούσα ως οικογενειακή επιχείρηση το Ζαχαροπλαστείο "Annabel" επί της Λεωφόρου Καλαμακίου.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές για Δήμαρχο με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή «Αλιμος όλοι μαζί» γιατί πείστηκα ότι  Νίκος Τσαμπαρλής είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το αξίωμα του Δημάρχου. Έχει γνώσεις, εμπειρία, ήθος, τεχνογνωσία και σχέδιο για να ξεπεράσουμε τη σημερινή στασιμότητα και παρακμής.

Με την παρουσία μου θέλω να συμβάλω δημιουργικά για την επίλυση μίας σειράς προβλημάτων του δήμου στους τομείς της καθαριότητας, των παιδικών σταθμών, του αθλητισμού, στις νέες τεχνολογίες που είναι ανύπαρκτες, στην προστασία των αδέσποτων ζώων και στη δημιουργία πάρκων κατάλληλων για κατοικίδια κλπ. 

Έχουμε την ευκαιρία στις δημοτικές εκλογές να αλλάξουμε την εικόνα στον τόπο μας. Σε αυτή τη προσπάθεια θέλω να συμβάλλω με τη δική σου βοήθεια.

Η Ευτυχία (Έφη) Παπαδήμα έχει παράλληλα διατελέσει:

1. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Θουκυδίδειου Λυκείου.

2. Πρόεδρος - Αντιπρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Αθλητικού Ομίλου Καλαμακίου - ΑΟΚ Ποδοσφαίρου - Δημιουργός Ακαδημιών.

3. Ιδρυτικό μέλος ΕΣΚΑΝΑ - Aντιπρόεδρος - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής).

4. Πρόεδρος της Καλαθοσφαίρισης Αθλητικού Ομίλου Καλαμακίου Ανδρών και Γυναικών με συνεχείς ανόδους και επιτυχίες, καθώς επίσης και δημιουργός ακαδημιών - τμημάτων υποδομών.

5. Ιδρύτρια της Γυναικείας ομάδας Καλαθοσφαίρισης Αθλητικού Ομίλου Καλαμακίου, αφού πρώτα διαχώρισε το τμήμα Μπάσκετ από το τμήμα Ποδοσφαίρου.

 

Πηγή: Φωνή του Αλίμου