Άρθρα

Βασίλης Νεραντζάκης "Με πολύ όρεξη, μεθοδικά και αποφασιστικά, πρέπει να τολμήσουμε και να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά"

Βασίλης Νεραντζάκης

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά πριν από 45 χρόνια από Έλληνες γονείς και από το 1989 κατοικώ με την οικογένειά μου στα Αμπελάκια του δήμου Αλίμου.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 6 & 8 ετών. 

 

 

 


 

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε Διεθνές Marketing.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλος ανάπτυξης και προώθησης εξαγωγών, με προϋπηρεσία σε ελληνικές και ξένες εταιρείες για περισσότερο από 15 χρόνια σε διευθύνσεις πωλήσεων, business development, marketing και εξαγωγών.

Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Αλίμου και ενεργό μέλος στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Καλαμακίου. 

Η ενεργή συμμετοχή μου στους τοπικούς σύλλογος με έφερε σε επαφή με αρκετά από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που ζουν στον Άλιμο. Έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά, όλου του δήμου, και αποδέχτηκα την πρόταση του συνδυασμού να διεκδικήσω θέση δημοτικού συμβούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ειδικά αυτή την περίοδο, είναι επιτακτική ανάγκη να δοθούν μόνιμες λύσεις.

Με πολύ όρεξη, μεθοδικά και αποφασιστικά, πρέπει να τολμήσουμε και να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά.

Το έχουν κάνει άλλοι δήμοι, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε και εμείς, γιατί ο Άλιμος είναι η κοινή μας ταυτότητα.

Αξίζουμε έναν καλύτερο Άλιμο, και το χρωστάμε στα παιδιά μας.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας


Διεύθυνση: Μανδηλαρά 4, Άλιμος 17455

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 697 22 03 333