Άρθρα

Ουρανία Κόμητα υποψήφια με τον συνδυασμό ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ουρανία Κόμητα

"Πιστεύω στην συλλογική προσπάθεια, στις φρέσκες ιδέες και κυρίως στην δημιουργία προϋποθέσεων για τα παιδιά μας ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και πολιτισμένο περιβάλλον"

 

 

 

 


Η Ουρανία Κόμητα γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και κατοικεί  μόνιμα στον Αλιμο.

Φοίτησε διαδοχικά στα εκπαιδευτήρια  Χατζηκωστανίνου (δημοτικό σχολείο) και ύστερα στο Θουκυδίδειο  γυμνάσιο και λύκειο  Αλίμου.

Σπούδασε  ιατρική  σχολή στο πανεπιστήμιο της Παβίας  και στην συνέχεια εκπλήρωσε την υπηρεσία  υπαίθρου στην Κέρκυρα.

Επί δύο χρόνια δούλεψε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική  κλινική  Πανεπιστημίου Αθηνών και τελείωσε  την ειδικότητα  μαιευτήρας

χειρουργός γυναικολόγος στην Πάτρα το  2010. Eίναι υποψήφια διδάκτωρ του πανεπιστήμιου Αθηνών και σήμερα διατηρεί ιατρείο στον Άλιμο  (Θεμιστοκλέους 37 και  Λ. Καλαμακίου).

H επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσαμπαρλή στις εκλογές του Μαΐου προέρχεται από την βαθιά και ειλικρινή θέλησή μου να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και αγάπησα. Πιστεύω στην συλλογική προσπάθεια, στις φρέσκες ιδέες και κυρίως στην δημιουργία προϋποθέσεων για τα παιδιά μας ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και πολιτισμένο περιβάλλον”.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 697 34 07 126