Άρθρα

Κώστας Σόμμερ ... γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Κώστας Σόμμερ ... γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στηρίζοντας τον Νίκο Τσαμπαρλή για το αξίωμα του Δημάρχου.

 

 

 


 

 

Πολλοί από εσάς θα ρωτήσετε γιατί ένας άνθρωπος του «θεάματος» θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. Γιατί τώρα; Και γιατί με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και με τον συγκεκριμένο συνδυασμό;

Η απάντηση ακολουθεί τους κανόνες της κοινής λογικής. Γιατί η γειτονιά μας στερείται τα ουσιώδη: κοινόχρηστους χώρους, χώρους στάθμευσης, περιπάτου. Γιατί σήμερα η κατάσταση της στασιμότητας και της παρακμής που βιώνουμε πρέπει να τελειώσει. Γιατί το κόστος της αδράνειας της σημερινής Δημοτικής Αρχής που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι είναι μεγάλο. Γιατί τώρα πρέπει να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, καθώς στις αλλαγές που θα γίνουν στην πόλη μας με τα νέα μεγάλα έργα, πρέπει να έχουμε λόγο δημιουργικό. Και γιατί ο Νίκος Τσαμπαρλής και τα στελέχη του Συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» έχουν όλα τα  εχέγγυα για αυτή την προσπάθεια: πείρα, γνώση για τα προβλήματα και αποτελεσματικότητα. 

Σε αυτή την προσπάθεια εκτιμώ ότι έχω να δώσω πράγματα. Κινητοποιώντας τους πολίτες, τους δημότες, όσους θέλουν κάτι να αλλάξει στη γειτονιά μας και στην πόλη μας. Και σε αυτή την προσπάθεια ζητώ την στήριξή σας. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.