Άρθρα

"Κάνω έκκληση στο δήμαρχο Αλίμου να φτιάξει ΑΥΡΙΟ το γεφυράκι της Πικροδάφνης"

Το γεφυράκι της ΠικροδάφνηςΟ επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Αλίμου Νίκος Τσαμπαρλής, κάνει ένα οδοιπορικό στις γειτονιές της πόλης και επικεντρώνεται στα άλυτα  προβλήματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους δημότες.

Στην περιοχή Γκρόμαν, στα σύνορα του Αλίμου με το Παλαιό Φάληρο, οι  τελευταίες πλημμύρες  στο ρέμα της Πικροδάφνης, προκάλεσαν καταστροφές στο γεφυράκι που παραμένει κλειστό και η πρόσβαση απέναντι είναι αδύνατη!

"Το γεφυράκι αυτό για πολλά χρόνια εξυπηρετούσε τους κατοίκους του Αλίμου της περιοχής Γκρόμαν, αλλά και του Παλαιού Φαλήρου για να περνούν απέναντι γιατί από την Ποσειδώνος μέχρι την Αμφιθέας, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Με την τελευταία κακοκαιρία παρασύρθηκε το κιγκλίδωμα και δεν είναι ασφαλής η διέλευση.

Το πρόβλημα όπως πάντα στον Άλιμο είναι ποιος έχει την ευθύνη για να το φτιάξει. Ειδικά για αυτή την περίπτωση κάνω έκκληση στο δήμαρχο να φτιάξει τα κάγκελα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και να μην τσακώνονται για το ποιος έχει την ευθύνη.

Το κόστος είναι αστείο!!!

Εδώ για παράδειγμα είναι πεζοδρόμιο το οποίο ξαφνικά τελειώνει και ένα παιδάκι ή ένας ηλικιωμένος ή ένας απρόσεχτος θα καταλήξει στην κοίτη του ρέματος και από εκεί στο ΚΑΤ."

 

Μέρος Πρώτο

 

Μέρος Δεύτερο

 

Πηγές: geitoniamou.gr  notia.gr