Άρθρα

Συγκινητική ανταπόκριση των Αλιμιωτών στο κάλεσμα ενίσχυσης του γεύματος αγάπης του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα

Συγκινητική ανταπόκριση των Αλιμιωτών στο κάλεσμα ενίσχυσης του γεύματος αγάπης του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, όπως είχαμε ανακοινώσει, προχωρήσαμε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του γεύματος αγάπης του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα.

Για τον σκοπό αυτό, τριάντα περίπου εθελοντές του συνδυασμού, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τον επικεφαλής Νίκο Τσαμπαρλή βοήθησαν για την επιτυχία της προσπάθειας.

 

 


 

Η ανταπόκριση των κατοίκων του Αλίμου ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι σακούλες με τις προσφορές κατέφθαναν στα σημεία συλλογής κατά δεκάδες και σύντομα τα γραφεία μας δεν επαρκούσαν για την εναπόθεση τους. Στο τέλος της εξόρμησης εκατοντάδες σακούλες είχαν κατακλίσει ακόμα και το πεζοδρόμιο της οδού Θουκυδίδου. Για την μεταφορά των προϊόντων στον  Ιερό Ναό χιάστηκε η χρήση φορτηγού το οποίο σε δύο δρομολόγια μετέφερε τα αγαθά στις αποθήκες του Ναού.

 

 

Υπολογίζουμε ότι συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 κιλά προϊόντων ανάμεσα στα οποία και 10 κιλά νωπό κοτόπουλο, 10 κιλά νωπός μοσχαρίσιος κιμάς και 10 κιλά φρέσκα ψάρια.

 

 

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του «Άλιμος Όλοι Μαζί» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Αλιμιώτες που αγκάλιασαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας. Η ανταπόκριση τους μας γεμίζει πάνω από όλα με αισιοδοξία για το μέλλον. Η κρίση που αντιμετωπίζουμε γονατίζει πολλούς. Ας μείνουμε ενωμένοι, ας κρατηθούμε χέρι χέρι, ας δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.