Άρθρα

Εποικοδομητική διαβούλευση για την Μαρίνα Αλίμου

Εποικοδομητική διαβούλευση για την Μαρίνα ΑλίμουΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανταλλαγής απόψεων επί του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου ( MASTER PLAN) του ΤΑΙΠΕΔ για την Μαρίνα Αλίμου μεταξύ φορέων του Δήμου και στελεχών της παράταξης μας.

 

 

 

 


 

Παρόντες στην συνάντηση ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου κ. Α. Αργυρίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη του συνδυασμού.

 

 

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική, διατυπώθηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις που έχουν καταγραφή και θα ενσωματωθούν στις τελικές προτάσεις της παράταξης μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Η παρουσία του κ. Χατζηδάκη υπογραμμίζει την επιθυμία μας για στενότερη συνεργασία των δύο Δήμων, αλλά και την ανάγκη μεταφοράς εμπειριών και τεχνογνωσίας αφού παρόμοια διαδικασία εφαρμόστηκε στην μαρίνα του γειτονικού Δήμου.

 

 

Πιστοί στις αρχές της παράταξης μας θα δώσουμε τον αγώνα για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μέσα από μια διαδικασία διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης αντισταθμιστικών ωφελειών χωρίς λαϊκισμούς και έξω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Ο Άλιμος είναι η κοινή μας ταυτότητα!