Άρθρα

ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ…

ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ…Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η νέα δράση του συνδυασμού μας που εμείς βαφτίσαμε …γλυκές ευχές. Όλα έγιναν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις αγορές της οδού Θουκυδίδου και της οδού Δωδεκανήσου.

 

 

 

 


 

Από νωρίς το πρωί ετοιμάσαμε σημεία όπου οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού αντάλλασαν ευχές με τους περαστικούς προσφέροντας ευχητήριες κάρτες και κεράσματα. Για τα παιδία υπήρχαν χυμοί και λιχουδιές ενώ το κέφι σκορπούσαν Αι Βασίληδες, τάρανδοι και χριστουγεννιάτικα δένδρα κάτω από τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

 

 

Ο σκοπός της δράσης ήταν διπλός. Από την μία να ανταλλάξουμε ευχές με τους συνδημότες μας και από την άλλη να φέρουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών στις αγορές μας, να ζωντανέψουμε τα εμπορικά κέντρα και να δημιουργήσουμε μία ζεστή και εύθυμη ατμόσφαιρα.

 

 

Πιστεύουμε ότι οι τοπικές αγορές προσφέρουν  στην οικονομία και την καθημερινότητα της πόλης μας, πρέπει να βοηθηθούν, να αναδειχθούν και να αναπτυχθούν. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να εμπιστευθούμε και να στηρίξουμε όλα τα καταστήματα της πόλης και η δράση μας αυτό το μήνυμα προσπάθησε να υπογραμμίσει.