Άρθρα

Καινούργιο ξεκίνημα με εντυπωσιακή προσέλευση δημοτών

Καινούργιο ξεκίνημα με εντυπωσιακή προσέλευση δημοτώνΚατάμεστη από δημότες η τεράστια αίθουσα που φιλοξένησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας που ουσιαστικά σηματοδοτεί και το καινούργιο ξεκίνημα του συνδυασμού μας εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

 

 

 

 


 

 

Στην πιο εντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης και παλμού εκδήλωση του δημοτικού μας συνδυασμού ανταλλάξαμε ευχές με τους δημότες και παρουσιάσαμε το βασικό σκελετό της δημοτικής μας πρότασης.

«Ο Άλιμος είναι η κοινή μας ταυτότητα που μας ενώνει»,

ήταν το εναρκτήριο σύνθημα στην ομιλία του επικεφαλής Νίκου Τσαμπαρλή.

Οι πρώην δήμαρχοι Αργύρης Αργυρίου και Κωνσταντίνος Μαντζουράνης καθώς και ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης κάλεσαν τους δημότες σε στήριξη του συνδυασμού «Άλιμος όλοι μαζί» και του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Τσαμπαρλή.

«Συστράτευση , συσπείρωση και κοινός αγώνας ώστε ο Δήμος μας να γυρίσει σελίδα», ήταν η κοινή τους πρόταση.

Παρόντες στην εκδήλωση Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων σχεδόν των φορέων του Δήμου μας, των ΚΑΠΗ, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι γειτονικών δήμων.

Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του Συνδυασμού Νίκος Τσαμπαρλής, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι :

«Η πανδημοτική συνεργασία φορέων και παρατάξεων είναι η βάση της λύσης των προβλημάτων. Το πιστεύουμε, το αναδείξαμε, θα το μεγεθύνουμε και θα είναι το σημαντικότερο εργαλείο μας».

Αναφέρθηκε επίσης επιγραμματικά στους κύριους άξονες που θα αποτελέσουν τον σκελετό του προγράμματος μας.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση της πρώτης ομάδας των νέων στελεχών του συνδυασμού που έρχονται να προστεθούν στην μεγάλη μας οικογένεια.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και χαιρετισμούς από τους παρόντες εκλεγμένους δημοτικούς μας συμβούλους.